X
تبليغات

تصویر ثابت

طراحي اپليکيشن چيست؟ چطور با طراحي اپ موبايل کسب درآمد کنيم؟
loading...
YourAds Here YourAds Here

parsblog

بازدید : 54
جمعه 24 ارديبهشت 1400 زمان : 6:06

طراحي اپليکيشن چيست؟ چطور با طراحي اپ موبايل کسب درآمد کنيم؟

مردم امروز بيشتر از هر زمان ديگري از موبايل‌هايشان استفاده مي‌کنند. آمارها نشان مي‌دهد که مردم آمريکا در موبايل‌هايشان وقت مي‌گذرانند. بيشتر اين زمان صرف گشت‌وگذار در اپ‌ها و وبسايت‌هاي مختلف مي‌شود. به همين خاطر است که گردش مالي صنعت اپليکيشن‌هاي موبايلي در سال‌هاي اخير، جهش خيره‌کننده‌اي داشته است. بسياري از کسب‌وکارها براي افزايش درآمد خود به دنبال طراحي اپليکيشن براي خود هستند. به همين خاطر است که تقاضا براي توسعه‌دهنده و طراح اپليکيشن، روز به روز افزايش پيدا مي‌کند. ضمن اين که افرادي که توسعه‌دهنده اپليکيشن مي‌شوند هم مي‌توانند درآمد خوبي کسب کنند.

پيرو توضيحات بالا، بر آن شديم تا در اين مقاله آموزشي کمي بيشتر در مورد طراحي اپليکيشن و نحوه کسب درآمد از آن صحبت کنيم.

آموزش طراحي اپليکيشن

طراحي اپليکيشن چگونه است؟

طراحي اپليکيشن به معناي پروسه‌اي است که در آن يک اپليکيشن موبايل ساخته مي‌شود. در اين پروسه معمولاً يک توسعه‌دهنده کارهاي فني و را انجام مي‌دهد و يک طراح کارهاي مربوط به طراحي رابط کاربري (UI يا user interface) و تجربه کاربري (UX يا user experience) را انجام مي‌دهد. البته ممکن است که هر دو بخش اين‌ها توسط يک نفر انجام شايد يا اين که تيمي متشکل از چند توسعه‌دهنده و طراح، اين وظايف را انجام دهند. شما براي اين که بتوانيد به عنوان يک طراح يا توسعه‌دهنده اپليکيشن وارد بازار شويد، ابتدا بايد با مراحل مختلف آن آشنا شويد، سپس تمرين کنيد تا بتوانيد کارهاي اجرايي را نيز انجام دهيد.

اندرويد و iOS دو پلتفرم يا سيستم عامل اصلي‌اند که بيشتر اپليکيشن‌هاي موبايل براي آن‌ها طراحي مي‌شوند. در توسعه اپ‌هاي اندرويد و iOS تفاوت‌هاي زيادي دارد. براي شروع کار خود بايد يکي از اين دو پلتفرم را انتخاب کنيد. معمولاً طراحان به خاطر راحت‌تر بودن توسعه اندرويد (از نظر رايگان بودن برنامه‌هاي آن و مسائل ديگر) کار خود را با طراحي اپليکيشن اندرويد آغاز مي‌کنند. در اين جا هم ما توضيحات خود را بر اين مبنا خدمت شما ارائه مي‌کنيم.

اپليکيشن‌هاي موبايل به دو دسته کلي نيتيو (native) و HTML5 تقسيم مي‌شود. اپليکيشن‌هاي نيتيو، اپليکيشن‌هايي هستند که به صورت اختصاصي براي يکي از سيستم عامل‌هاي موجود (اندرويد يا iOS) طراحي و ساخته مي‌شوند. اما اپليکيشن‌هاي HTML5 بر پايه وب نوشته مي‌شوند. به گونه‌اي که در هر سيستم عاملي قابليت اجرا دارند. از نظر کارايي و کم‌هزينه بودن، اپليکيشن‌هاي HTML5 به صرفه تر به نظر مي‌رسند. اما واقعيت ديگر اين است که اين نوع اپليکيشن‌ها مي‌توانند محدوديت‌هاي زيادي داشته باشند. در اپليکيشن‌هاي نيتيو دست ما بازتر است و کارهاي بيشتري مي‌توانيم انجام دهيم.

همچنين يک نوع ديگر از اپ‌ها وجود دارد که به آن اپ‌هاي هيبريد يا Hybrid apps مي‌گويند. اپ‌هاي هيبريد به نوعي ترکيبي از اپ‌هاي نيتيو و HTML5 محسوب مي‌شوند. در واقع اين اپ‌ها هم بر پايه وب نوشته شده‌اند و مي‌توان از آن‌ها در سيستم عامل‌هاي مختلف استفاده کرد. اما تفاوتش اين است که يک بستر نيتيو براي آن ايجاد مي‌شود به طوري که ظاهرشان شبيه به اپ‌هاي نيتيو و منحصر به فرد براي هر سيستم عامل مي‌شود. در اين نوع طراحي، نسبت به طراحي HTML5، دست طراح بازتر است و بيشتر مي‌تواند از ويژگي‌هاي آن سيستم عامل خاص بر روي اپليکيشن خودش بهره ببرد. اما باز هم محدوديت‌هايي براي اين نوع اپليکيشن نيز وجود دارد.

معمولاً براي اين که بهترين طراحي را داشته باشيم و بتوانيم از تمام پتانسيل‌ها به صورت کامل و صد درصدي استفاده کنيم، بايد اپليکيشن‌هاي موبايل را به صورت نيتيو طراحي کنيم. تنها اشکال آن اين است که بايد براي هر سيستم عامل به صورت جداگانه کارهاي برنامه‌نويسي و طراحي را انجام دهيم که خب طبيعتاً هزينه‌هاي ناشي از آن را افزايش مي‌دهد. اما از طرف ديگر اپليکيشن مي‌تواند ويژگي‌هاي بسيار مفيدتري داشته باشد و کاربران نيز از آن راضي‌تر باشند. انتخاب نوع اپليکيشن از اين نظر (نيتيو يا هيبريد بودن) بيشتر به بودجه و اهداف شما بستگي دارد. همچنين اين موضوع که مي‌خواهيد چه ويژگي‌هايي در اپليکيشن وجود داشته باشد.

طراحي اپليکيشن با اندرويد

موبايل‌ها و تبلت‌هايي که از سيستم عامل اندرويد استفاده مي‌کنند، اکثريت دستگاه‌هاي ديجيتال را شامل مي‌شوند. ضمن اين که نرم‌افزار رسمي توسعه اندرويد يعني Android Studio کاملاً رايگان است و استفاده از آن هيچ هزينه‌اي ندارد. در مقابل براي توسعه نرم‌افزارهاي iOS بايد نرم‌افزار مخصوص آن را خريداري نماييد. به همين خاطر است که بيشتر طراحان کار طراحي اپليکيشن خود را از اندرويد آغاز مي‌کنند. ما نيز در اينجا سعي مي‌کنيم تا شما را با روند طراحي اپليکيشن با اندرويد به صورت کلي آشنا نماييم.

همان طور که پيشتر نيز گفتيم، کار طراحي و توسعه اپليکيشن اندرويد با نرم‌افزار Android Studio انجام مي‌شود. براي شروع کار خود بايد اين نرم‌افزار را از دانلود کنيد و آن را بر روي کامپيوتر خود نصب نماييد. بعد از نصب و اجراي Android Studio، به سادگي مي‌توانيد پروژه جديد براي خود تعريف کنيد و از ساده‌ترين تا پيچيده‌ترين اپ‌ها را بسازيد. براي اين که بتوانيد کار برنامه نويسي اپليکيشن‌هاي اندرويد را نيز انجام دهيد، بايد با زبان‌‌هاي برنامه نويسي مانند جاوا که در اندرويد از آن استفاده مي‌شود، آشنايي داشته باشيد.

شهرنت شبکه اجتماعي خريد و فروش کالا و خدمات. شهرنت فروشگاهي به وسعت شهر شماست. شهرنت در اپليکيشن شهرنت شما مي توانيد با توليد محتوا و به ازاي لايک و کامنت هاي دريافتي خود درآمد مستقيم ريالي داشته باشيد.

تعرفه طراحي اپليکيشن اندرويد

در حال حاضر، طراحي اپليکيشن اندرويد مي‌تواند درآمد بسيار خوبي را نصيب توسعه‌دهندگان و طراحان کند. البته مشخص است که طراحي اپليکيشن اندرويد به صورت حرفه‌اي، به دانش و تجربه بالايي و همچنين زمان زيادي احتياج دارد که هر کسي از پس آن برنمي‌آيد. بنابراين طبيعي است که تعرفه‌هاي آن نسبتاً بالا باشد. البته بايد بر روي اين نکته هم تأکيد کرد که با تمرين و ممارست، هر کسي مي‌تواند به يک طراح اپليکيشن خوب تبديل شود.

تعرفه طراحي اپليکيشن به پيچيدگي و ويژگي‌هاي مختلف آن اپليکيشن بستگي دارد. مثلاً بستگي دارد که شما بخواهيد يک اپليکيشن سفارش غذا طراحي کنيد يا يک اپليکيشن فروشگاه. و به اين هم بستگي دارد که کارفرما چه ويژگي‌هاي اختصاصي براي آن درخواست کند. طبعاً هر چه ويژگي‌هاي اختصاصي بيشتر باشد، تعرفه نيز افزايش پيدا مي‌کند. هم اکنون ميانگين تعرفه‌هاي طراحي براي يک اپليکيشن فروشگاهي ساده، بيشتر از ?? ميليون تومان است. اپليکيشن فروشگاهي شايد ساده‌ترين و روتين‌ترين اپليکيشن در بين انواع مختلف آن باشد. تعرفه طراحي انواع اپليکيشن ديگر مي‌تواند بالاتر از اين رقم باشد. ضمن اين که هر چه پيچيدگي اپليکيشن بيشتر شود، قيمت آن نيز بيشتر افزايش پيدا مي‌کند و مي‌تواند تا چند صد ميليون هم بالا رود.

البته طبيعتاً نمي‌توان يک تعرفه يکسان براي طراحي اپليکيشن پيدا کرد. اشخاص و شرکت‌هاي مختلف ممکن است تا ارقام متفاوتي درخواست کنند. ارقامي که در اينجا درج کرديم، به نوعي ميانگين تعرفه‌هاي شرکت‌ها و طراحان مختلف بود. هدف بيشتر اين بود که نشان دهيم درآمد حاصل از طراحي و برنامه نويسي اپليکيشن، چقدر مي‌تواند مناسب باشد.

کسب درآمد از طريق اپ موبايل

پس از آن که نحوه طراحي اپليکيشن موبايل را فرا گرفتيد، مي‌توانيد از آن درآمدسازي کنيد. طبعاً اولين راهي که به ذهن مي‌رسد، اين است که از شرکت‌ها و کسب‌وکارهاي مختلف، پيشنهاد بگيريد و برايشان اپليکيشن طراحي کنيد. يا اين که در يک تيم توسعه دهنده اپليکيشن در يک شرکت خاص مشغول به کار شويد. اين‌ها از روتين‌ترين کارهايي هستند که مي‌توانيد از طريقشان درآمدزايي کنيد. اما اينجا مي‌خواهيم چندين راه ديگر را به شما معرفي کنيم، که از طريق آن‌ها مي‌توانيد به صورت اختصاصي براي خود درآمدزايي کنيد. پيش‌فرض ما در اين جا اين است که شما خودتان يک اپليکيشن خوب و با کارايي بالا به صورت اختصاصي طراحي کرده‌ايد يا حداقل ايده طراحي آن را داريد. در اين صورت مي‌توانيد از طريق راه‌هاي زير درآمدزايي کنيد:

  • اپليکيشن پولي: بسياري از اپليکيشن در بازار گوگل پلي يا اپ استور پولي هستند و شما براي استفاده از آن‌ها بايد پول پرداخت کنيد. مي‌توانيد اپليکشن خود را به صورت پولي در اين بازارها قرار دهيد و از آن درآمد زايي کنيد. البته نوع اپليکيشن شما هم مهم است. معمولاً اپليکيشن‌هاي بازي بيشتر در اين حيطه موفق مي‌شوند. در واقع کاربران بيشتر تمايل دارند تا براي اپليکيشن‌هاي گيمينگ پول خرج کنند.
  • فروش اشتراک: مي‌توانيد اپليکيشن خود را به نحوي طراحي کنيد که کاربران با تهيه اشتراک بتوانند از آن استفاده کنند. مثلاً مي‌توانيد يک اپليکيشن کتاب‌خوان طراحي کنيد که کاربران به صورت رايگان به تعدادي از کتاب‌هاي موجود روي آن دسترسي دارند. اما براي دسترسي کامل به همه‌ي آرشيو کتاب‌ها، بايد اشتراک اپليکيشن شما را خريداري کنند.
  • پرداخت‌هاي داخل اپ: احتمالاً با اپليکيشن‌هايي مواجه شده‌ايد که براي باز کردن ويژگي‌هاي مختلف اپ يا حذف تبليغات، از شما درخواست پول مي‌کنند. به چنين کاري پرداخت داخل اپ يا In-app purchases گفته مي‌شود که يکي از راه‌هاي درآمدزايي از طريق اپليکيشن موبايل است.
  • تبليغات: مي‌توانيد براي اپليکيشن خود تبليغات بگيريد و براي کاربراني که از آن اپليکيشن استفاده مي‌کنند، تبليغات نمايش دهيد. نحوه درآمدزايي از تبليغات مي‌تواند بر اساس تعداد کليک کاربران بر روي تبليغات يا تعداد بازديد آن‌ها باشد.
  • طراحي اپليکيشن فروشگاهي: اگر داراي يک کسب‌وکار فروش محصولات يا خدمات باشيد، مي‌توانيد براي آن کسب‌وکار يک اپليکيشن فروشگاهي طراحي کنيد و از طريق آن، محصولات يا خدمات خود را بفروشيد.

طراحي اپليکيشن موبايل در وردپرس

استفاده روزافزون مردم از موبايل‌ها و تبلت‌ها، بسياري را به اين فکر مي‌اندازد که براي وبسايت وردپرسي خود يک اپ نيز طراحي کنند. خوشبختانه تبديل وبسايت وردپرسي به يک اپليکيشن موبايل، از آن چه که فکر بکنيد، ساده‌تر است. چرا که پلاگين‌ها يا همان افزونه‌هاي زيادي وجود دارند که اين کار را به صورت خودکار براي شما انجام مي‌دهند. در اينجا به معرفي تعدادي از بهترين افزونه‌هاي وردپرس در اين زمينه مي‌پردازيم:

?. MobiLoud

يک افزونه‌ي وردپرسي است که مي‌تواند وبسايت شما را به يک اپ موبايل نيتيو اندرويد يا iOS تبديل کند. مي‌توانيد رابط کاربري اپليکيشن را براي خود شخصي‌سازي کنيد. همچنين اين افزونه به خوبي قالب و پلاگين‌هاي شما را از جمله پلاگين‌هاي فروشگاهي را در اپ جا مي‌دهد. اين افزونه به صورت خاص براي تبديل وبسايت‌هاي پربازديد وردپرسي به اپ طراحي شده است. همچنين امکانات فراواني را براي منتشر کردن اپليکيشن شما در گوگل پلي يا اپل استور فراهم مي‌سازد. تنها نکته آن اين است که رايگان نيست و براي استفاده از آن بايد اشتراک ماهيانه پرداخت کنيد.

?. AndroApp

افزونه AndroApp نسبت افزونه‌ي MobiLoud بسيار ارزان‌تر است. اين افزونه قادر است تا در کمتر از چند دقيقه يک اپليکيشن اندرويدي براي سايتتان بسازد. کار کردن با آن بسيار ساده است، اما متاسفانه با پلاگين‌هايي مانند WooCommerce يا BuddyPress سازگاري ندارد.

?. WPMobile.App

يک گزينه ديگر براي ساخت اپ براي سايت وردپرسي، افزونه‌ي است. اين افزونه به شما اجازه مي‌دهد تا وبسايت خود را به يک اپليکيشن iOS يا اندرويدي يا هر دو تبديل کنيد. استفاده از آن بسيار ساده است و تنظيمات و گزينه‌هاي مربوط به شخصي‌سازي آن در پيشخوان وردپرس قرار مي‌گيرد و شما به راحتي مي‌توانيد از آن‌ها استفاده کنيد. استفاده از اين افزونه نسبت به مورد اولي که معرفي کرديم، بسيار ارزان‌تر است.

?. AppPresser

نيز يک افزونه با طراحي ساده است که با استفاده از آن به راحتي مي‌توانيد وبسايت خود را به يک اپليکيشن موبايلي تبديل کنيد. با استفاده از اين افزونه مي‌توانيد براي وبلاگ يا فروشگاه اختصاصي سايت خود نيز اپليکيشن طراحي کنيد. ظاهر اپليکيشن را به مانند ظاهر وبسايت وردپرسي خود مي‌توانيد شخصي‌سازي کنيد و رنگ‌ها و ويژگي‌هاي مختلف آن را خودتان انتخاب کنيد.

دوره طراحي اپليکيشن در دانشگاه تهران

در اين مقاله آموزشي سعي کرديم تا شما را با طراحي اپليکيشن و نحوه درآمدزايي از آن آشنا کنيم. طبعاً در يک مقاله نمي‌توان تمام جزئيات مربوط به آن را توضيح داد. براي يادگيري کامل و حرفه‌اي شدن در حيطه طراحي و توسعه اپليکيشن، لازم است تا در دوره‌ها و کورس‌هاي مربوط به آن شرکت کنيد و با تمام جزئيات آن آشنا شويد. سپس وقت زيادي براي تمرين بگذاريد و سعي کنيد در اين زمينه پيشرفت کنيد. تبديل شدن به يک طراح اپليکيشن حرفه‌اي هيچ گاه يک شبه انجام نمي‌شود. در واقع رسيدن به هر جايگاه خوبي يک شبه ممکن نيست. تبديل شدن به يک برنامه نويس و طراح اپليکيشن حرفه‌اي هم از اين قاعده مستثني نيست. بنابراين بايد وقت زيادي براي آن بگذاريد و نا اميد نشويد.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : -1

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • لینک دوستان
  • بک لینک
  • تردمیل
  • میکروبلیدینگ ابرو
  • ناصر رسولی
  • تعمیرات تخصصی باتری مای فون
  • طراحی سایت
  • خريد کيس پاورو هارد
  • قيمت لب تاب لنوو
  • خريد کيس پاورو هارد
  • قيمت لب تاب لنوو
  • خريد دي ام اف
  • خريد دي ام اف
  • پرورش بلدرچین
  • افزايش فالوور با ربات اينستاگرام
  • the most profitable crypto miner
  • پنداريم
  • خريد مانتو عمده
  • نرم افزار مديريت مشتريان
  • نرم افزار مديريت مشتريان
  • موسسه مهاجرتی در شیراز
  • تعمير يخچال ال جي در اصفهان
  • آموزش تخصصي سئو سايت
  • موسسه حقوقی
  • تعمير تلويزيون سامسونگ در اصفهان
  • درب آکاردئوني
  • شيائومي اقساط
  • فروش پيانو ياماها با قيمت مناسب - دلشاد موزيک
  • ارسال پیامک به لیست سیاه
  • ارسال پیامک به لیست سیاه
  • دانلود فيلم بدون سانسور
  • خريد اپل ايدي
  • سایبان کولر
  • آموزش برنامه نويسي با کاتلين
  • ويدئو آموزش شارژ کارتريج ليزري HP
  • سئو کار حرفه اي
  • آموزش ساخت سايت مشابه ديجيکالا
  • دوره هاي آموزش برنامه نويسي براي شروع
  • گرامر زمان Present Perfect
  • درمان با هيپنوتيزم
  • پکيج دوربين مداربسته
  • تعمیر پکیج ایران رادیاتور
  • خرید سی پی
  • اپليکيشن فروشگاه ياب
  • https://arayto.ir
  • خريد‌پلي وينيل الکل
  • صمد ولیزاده
  • شرکت طراحي ويلا
  • خريد‌پلي وينيل الکل
  • بام ساز مجري سقف شيرواني
  • باغ ايراني
  • تهران گاردن
  • صنعت گستر سامان
  • https://ardabildesign.ir/
  • فروشگاه اينترنتي شهر تلويزيون
  • سيلک فکتوري
  • شرکت اتيه انرژي تلاش
  • بيسکوتي کيک
  • قفسه مغازه
  • ثبت شرکت در قبرس شمالی
  • راشا مگنت
  • دوربین مداربسته تیاندی
  • طراحی سایت اصفهان
  • بهترین دوچرخه کوهستان دنده ای
  • دستگاه استرچ پالت
  • فروشگاه اينترنتي تاپ فروش
  • خرید ملک در شهرک زعفرانیه کرج
  • فیلم خارجی رایگان
  • دوربین مدار بسته تحت شبکه
  • دانلود رمان ایرانی
  • لیست قیمت دوربین آی پی هایک ویژن
  • لیست قیمت دوربین آی پی هایک ویژن
  • طراحي وب سايت
  • خودروبر امید
  • باغ استور
  • moonzia
  • فروشگاه کتونی
  • مهاجرت تحصیلی به کانادا
  • کلینیک لیزر موهای زائد
  • اقامت قبرس
  • کفش بلور
  • کفش بلور
  • تاریخچه نایک
  • Kid's Channel
  • Kid's Channel
  • bedtime stories for kids
  • stories for kids
  • گلچین
  • کار در قبرس شمالی
  • درب ضد سرقت
  • tiktok smm panel
  • the little Mermaid story for kids
  • کیف و کوله پشتی شیائومی
  • خرید اکانت v2ray
  • چکش
  • خرید اشتراک v2rayng
  • smm panel instagram
  • رادکو تولید کننده انواع استند فروشگاهی
  • عبری
  • آپ ممبر
  • عبری
  • ???? ???? ????? ????
  • https://honc.ir
  • https://tinomodern.ir
  • https://in-dex.ir
  • https://ixel.ir
  • https://ctmag.ir
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 224
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 168
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 15
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 603
  • بازدید ماه : 1156
  • بازدید سال : 7118
  • بازدید کلی : 15077
  • کدهای اختصاصی